Leuk dat je overweegt om lid te worden van de Osbornegroep! Hier vindt je informatie die je nodig hebt om lid te worden. Mochten er dingen onduidelijk zijn dan kun je altijd contact opnemen via info@osbornegroep.nl.

De standaard opkomsttijden zijn als volgt:
De Bevers (5-7 jaar) hebben opkomst van 13:15 tot 15:15.
De Welpen (7-11 jaar) hebben opkomst van 13:00 tot 15:00.
De Scouts (11-15 jaar) hebben opkomst van 13:30 tot 16:30.
De Explorers(15-18 jaar) hebben opkomst van 13:00 tot 16:00.

Verplichtingen

Om de contributie laag en ons gebouw in goede staat te houden doen we een aantal acties per jaar. We proberen de last hiervan zo laag mogelijk te houden, maar wel wordt van alle leden en hun ouders wordt hun inzet hiervoor gevraagd.
Ook zijn er paar keer per jaar schoonmaak ochtenden om het gebouw voor de leden en de verhuur netjes te houden, hiervoor vragen wij inzet van de ouders.

Contributie

De contributie is € 27,00 per kwartaal bij automatische incasso. De opzegtermijn is 3 maanden. De contributie wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van spelmaterialen, onderhoud aan ons gebouw en de afdracht aan Regio Noord-Veluwe/Flevoland en Scouting Nederland.

Meedraaien

Als je nog niet zeker weet of je lid wil worden mag je 2x komen kijken bij ons. Na 2 opkomsten meegedraaid te hebben kun je dan een keuze maken.
Omdat niet alle opkomsten bij het gebouw gehouden worden en omdat soms de opkomsttijden af kunnen wijken, is het handig om voor je komt kijken onderstaand formulier in te vullen.
Wij zullen dan contact met je opnemen en je alle informatie geven die je nodig hebt om een keer mee te komen draaien.